Formandens beretning 2019 -2020

Siden sidst:

20-4-19 Generalforsamling, 75 deltagere.

25-5-19 Læger uden grænser, 35 deltagere, tak til Johnny der stod for denne aften.

22-8-19 Alzheimer foredrag, Josee formidlede sin viden på en meget interessant måde. Med mikrofonen siddende i kavalergangen fik vi tilsidst justeret lydniveauet.

50 til mad og ialt 75 deltagere.

19-9-19 Dansktop syng med aften, god stemning, 25 sangglade deltagere, Tak til Britt for en glad aften.

26-10-19 dansefest 80 deltagere. Tak til kro for at dække halvdel af underskud. Og tak til Johnny, der var tovholder.

25-11-19 Banko næsten 80 til spisning og 100 til banko. Fin stemning.

nyt lydanlæg og headset. Johnny Handreck styrede lydniveauet selv uden kavalergang. :O)

12-1-20 Nytårstræf. 58 til dejlig frokost buffet.

Gæstetaler var Gravers Graversen, en morsom historiefortæller. og bagefter underholdning af Maud Kofod, gospelsangerinde med klaver under armen, der kunne lidt af hvert og endda også få os til at synge.

Alle på nær 2 var medlemmer og alle på nær 10 havde betalt kontingent.

6-3-20 Traditionsrig Lanciers aften med middag først, og med 17 medlemmer og i alt 30 gæster.

Aprils Generalforsamling blev aflyst 11-3-20

En for kroforeningen meget stille sommer.

Men endnu værre og meget stille for vores kro. Derfor besluttede vi, at overraske vore medlemmer med en gratis hent selv middag fra kroen.

“Spis middag sammen- hver for sig”. Medlemmer kunne afhente et måltid på kroen betalt af kroforeningen. Det var der rigtig mange, der benyttede sig af.

24-9-20 Middag på kroen og Cabaret om Benny Andersen og hans liv og viser. Vi var godt 50 og havde det ikke været for corona restriktionerne, var vi næsten blevet 100 tror jeg. Der var folk på venteliste og kroen blev kimet ned de sidste par uger op til arrangementet, med folk der ville med, fordi de havde set omtalen i lokalavisen. Tak til Peter for en fin aften.

22-10-20 skulle vi så have haft en udskudt generalforsamling, men for at passe på hinanden aflyser vi denne i år. Næste generalforsamling bliver i april 2021

Der skal lyde en stor ros til vore medlemmer i år!!

Vi udsendte betalings opfordring i 4. januar og allerede primo Januar havde de fleste betalt kontingent. Det er super godt gået, og vi håber, at alle vil gentage succesen og betale kontingent i Januar 2021.

Jeg håber at vi snart er ude på den anden side af denne corona tid. Jeg vil rigtig gerne kunne være med til at forberede nye glade tiltag på kroen og ikke være nødsaget til at udsende aflysninger -eller afholde aftener med begrænset antal, mundbind og det forkerte sprit på bordet.

Håber vi ses på kroen snart igen!

Mange hilsner

Marianne Schmitto

formand@karlebo-kroforening.dk

Formand for Karlebo Kroforening